Pastagerecht met boerenkaas

Ingrediënten;

300-400gr pasta
Peper, zout
30 gr boerenboter
1 kleine ui, fijn gesneden
300-400gr doperwten
2 dl slagroom
Brandt en Levi worst met venkel, in dunne reepjes
50 gr belegen of oude boerenkaas
2-3 el fijngesneden peterselie

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing in ruim water beetgaar.

Saus:

Verhit de boter en bak hierin de ui ong 5 min.

Roer dan de doperwten erdoor, voeg wat zout en peper toe en verwarm alles 2-3 min.

Schenk de slagroom erbij en verwarm de saus.

Roer de in plakjes gesneden worst er door en breng op smaak met zout en peper.

Roer de saus direct door de uitgelekte pasta .

Roer de peterselie  erdoor en garneer met de geschaafde boeren kaasvlokken.

Eet smakelijk

← Ouder bericht Nieuwer bericht →